logo

Honda buitenboordmotoren

De beste Honda Marine motoren service

Wilt u uw huidige buitenboordmotor vervangen of bent u op zoek naar een buitenboordmotor voor uw boot. Kijk dan op onze website voor onze voorraad gebruikte Honda buitenboordmotoren. Heemhorst Watersport is de specialist op het gebied van watersport en levert service op het gebied van zowel nieuwe als gebruikte buitenboordmotoren. Wij kunnen ook het onderhoud voor uw motor uitvoeren en hebben een constante voorraad onderdelen van Honda zodat we een reparatie snel en vakkundig kunnen uitvoeren.

Een watersportbedrijf in hart en nieren

Heemhorst Watersport is niet zomaar een watersportbedrijf. Met onze locatie in Aalsmeer dichtbij de Westeinderplassen bevinden wij ons in één van de meest uitgesproken watersportgebieden van Nederland. Wij hebben in de jaren dat wij actief zijn een uitstekende naam opgebouwd en willen dat graag zo houden door u de beste Honda buitenboordmotoren te leveren met de beste service die denkbaar is.

Honda_30

Een hoogwaardi Japans merk

Eigenlijk hoeft het merk Honda Marine geen introductie maar we kunnen het toch niet laten om het merk even onder de loep te nemen.
Honda heeft zich in de afgelopen decennia gemanifesteerd als een topmerk dat weet hoe buitenboordmotoren in elkaar moeten zitten. Top kwaliteit een een uitermate hoge betrouwbaarheid staan dan ook hoog in het vaandel bij dit Japanse merk. Er is dan ook vrijwel geen enkel watersportgebied te vinden waar men de Honda buitenboordmotoren niet zal tegenkomen.

Niet alleen voor een buitenboordmotor

Wij zijn niet alleen actief in het leveren van buitenboordmotoren maar wij verlenen nog veel meer Honda service. Wij leveren tevens motoren van andere merken en zijn officieel dealer van Yanmar inboard dieselmotoren. Wij verzorgen voor al deze motoren ook het onderhoud en hebben een voorraad van originele onderdelen waar we zelden in misgrijpen. Reparaties zijn dan ook snel uitgevoerd in onze werkplaats waar onze vakmonteurs ervoor zorgen dat de motoren weer optimaal werken wanneer ze onze werkplaats verlaten.

Een groot bereik aan modellen

Het Japanse merk staat erom bekend dat het een groot bereik kan leveren van buitenboordmotoren van klein naar groot. Denk bijvoorbeeld aan de BF 15 en BF 20 die uitstekend geschikt zijn voor een kleine boot. Wilt u meer en zoekt u een echte krachtpatser dan zijn de BF 175, BF 225 en de BF 250 de
V6 topmodellen met groot comfort en een topvermogen met elektronische brandstofinspuiting.

Neem contact op voor een volledige Honda service

Bent u op zoek naar een leverancier die officieel dealer is van Honda buitenboordmotoren? Neem dan contact op met ons of kom gewoon langs in Aalsmeer aan de Oosteinderweg en kom in contact met onze Honda Service. Wij ontvangen u dan met een heerlijk kopje koffie en u kunt dan een kijkje nemen in onze voorraad buitenboordmotoren.

 • Direct contact!

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw telefoonnummer (*)

  Uw bericht

  captcha