logo

Winterstalling

Winterstalling Aalsmeer

Winterstalling

Als u op zoek bent naar een winterstalling in Amsterdam of omgeving, biedt onze winterstalling in Aalsmeer ongetwijfeld uitkomst. Op onze locatie aan de Oosteinderweg bevinden zich onder andere de stalling- en onderhoudsfaciliteiten van watersportbedrijf Heemhorst. Veel watersporters wensen één adres waar alle kennis is gebundeld. Bij Jan van Gent en Heemhorst Watersport vindt u fabricage, onderhoud, poetsen, reparatie en stalling onder één adres. Hiermee komt de fantastische beleving van onbezorgd watersporten onder handbereik.

De stalling- en onderhoudsfaciliteiten in hebben voldoende capaciteit voor honderden schepen. Hierdoor wordt het technisch team met een scala aan uiteenlopende uitdagingen geconfronteerd. Van een verkeerd afgestelde buitenboordmotor tot de inbouw van nieuwe motorisering en techniek. De hoeveelheid parate vakkennis is dan ook zeer groot en de technici zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Storingen worden niet gezien als probleem, maar als uitdaging.

Het winterstallingseizoen loopt van 1 oktober tot 1 april. Graag willen wij benadrukken dat wij alle boten vóór half november binnen willen hebben en dat wij vanaf 1 april beginnen met het naar buiten rijden van de boten. Afhankelijk van waar uw boot gestald staat, bellen wij u om te vertellen wanneer u de boot kan komen halen.

Wij hanteren HISWA Algemene voorwaarden huur en verhuur lig-en/of bergplaatsen, welke u hier kunt vinden.

Reserveer nu via 0297-381313!